Castiga un iPod (Nano sau Touch) cu Radio 21


Cum ti-ar sta cu un iPod de ultima generatie in buzunar?

Concursul “Mixeaza in stilul tau” se desfasoara in perioada 01 februarie – 02 aprilie 2010, in ziua de luni a fiecarei saptamani, in intervalul orar 19.00 – 22.00, in cadrul emisiunii Muzica Ta.

Pentru a putea participa la promotie, ascultatorii Radio 21 trebuie sa trimita un e-mail catre 5 adrese de mail (cinci prieteni), trecand in carbon copy (CC) adresa ascult@radio21.ro. Subiectul mailului trebuie sa fie “Ascult Radio 21”.

De asemenea, initiatorul mailului (ascultatorul care trimite mesajul) trebuie sa noteze in mesaj numele lui, varsta, orasul in care locuieste si numarul de telefon la care poate fi contactat de catre reprezentantii Radio 21.

In fiecare saptamana, in ziua de luni, mesajele primite la adresa ascult@radio21.ro care indeplinesc conditiile mentionate mai sus vor intra in tragere la sorti. La tragerea la sorti vor participa atat adresa de e-mail a initiatorului mesajului, cat si adresele celor 5 prieteni. Un castigator al unui iPod (Nano sau Touch) va fi ales in fiecare saptamana de catre animatorii emisiunii Muzica Ta, Marian Soci si Cristian Stanciu, si anuntat live in emsiunea sa de luni, intre orele 19.00 – 20.00.

Fiecare iPod castigat va fi insotit si de un accesoriu, oferit ca bonus de Radio 21, care poate fi: un iPod Sock (soseta-suport) sau un iPod remote, la alegerea celor doi animatori din cadrul emisiunii Muzica Ta.

La fiecare extragere, in fiecare zi de luni, participa doar e-mailurile primite in saptamana anterioara extragerii. Pentru a participa la o noua extragere, ascultatorul trebuie sa trimita un nou e-mail, conform cu cele specificate mai sus.

Mai multe detalii gasiti aici -> www.radio21.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: