Radio 21 si radio21.ro – Simply Positive


Fa cunostinta cu cea mai optimista echipa de DJ.

Intr-o tara in care culoarea dominanta e griul, Radio 21 da viata unui nou gand: abordarea incapatanat pozitiva.

Si pentru ca fiecare lucru negativ are si o parte pozitiva, ne-am gandit ca trebuie sa inveti si tu sa faci haz de necaz.

Asa ca am adus sub acelasi acoperis cea mai tanara, optimista si vesela gasca de DJi.

Diminetile tale vor incepe cu zambete alaturi de Paul, Ioana si Bogdan, de luni pana vineri de la 07:00 la 10:00.

Niko preia stafeta la ora 10:00 si mentine vibe-ul pozitiv pana la ora 13:00, tot de luni pana vineri, cand i le preda lui DJ Optick. DJ-ul Radio 21 are grija sa-ti pastrezi zambetul pe buze pana la ora 16:00, cand Vali BARBULESCU intra in actiune cu iDrive, pana la ora 18:00.
Urmeaza Request 629 cu Liviu Hodor si DJ Andi, de la 18:00 la 21:00 , locul unde asculti cea mai noua muzica, dai dedicatii si interactionezi cu ceilalti optimisti.

Si pentru ca ziua sa se ti incheie in aceeasi nota pozitiva cu care ai inceput dimineata, Soci si Giulia au grija sa visezi frumos. De la 21:00 la 24:00, de luni pana joi, cei doi DJi Radio 21 stau de vorba cu tine.
Nu i-am uitat nici pe pasionatii de muzica de club, asa ca avem o mega surpriza: vineri si sambata, de la 21:00 la 03:00, sase DJi mixeaza timp sase ore. Christian Green, Cristi Stanciu, Robert Georgescu, White, Mose N si Marko Manzotti ti-au pregatit seturi de exceptie, incarcate cu energie pozitiva.

N-am uitat nici de diminetile de weekend, asa ca ti-am adus trei tineri funny, inventivi si optimisti care te vor cuceri de la prima ora.Shurubel, Cretzu si Anca isi fac de cap de la 08:00 la 12:00 in fiecare sambata si duminica.

Tot in weekend, iti facem pregatirea pentru iesirea in club cu doua guest mix-uri de exceptie. Sambata si duminica, intre 18:00 si 21:00, DJ Dark si Bogdan Popoviciu pun cea mai buna muzica.

Si pentru ca tot vorbeam de muzica buna, trebuie sa mentionam celebrul Hit 40, prezentat de Cristi Stanciu in fiecare sambata, de la 16:00 la 18:00.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: