Batrani si nelinistiti


Cine a spus ca persoanele trecute de a doua tinerete isi pierd umorul, ar fi bine sa urmareasca atent emisiunea „Batrani si nelistiti” si sa ia aminte. Iar tinerii ar trebui sa fie cu ochii-n patru, mai ales daca au persoane mai varstnice prin preajma, pentru ca pot deveni oricand personajul principal in noul show de la Prima TV.

Cei sapte protagonisti ai emisiunii sunt actori amatori si chiar daca au varste cuprinse intre 60 si 80 de ani, si-au pastrat spiritul tanar si nelinistit. Ei vor iesi pe strazi avand ca scop sa faca farse, sa se distreze si sa ne distreze pe toti. Poantele lor vor surprinde atat prin absurditate cat si prin faptul ca vor fi foarte amuzante. Vor fi farse verbale, in care batranii vor avea un discurs, poante vizuale sau farse prin telefon, in care victimele sunt sunate de varstnici si le sunt adresate intrebari absurde sau le sunt cerute informatii ciudate ori convorbirile batranilor socheaza victimele care aud conversatia.

Asadar aveti 30 de minute de distractie cu „Batrani si nelinistiti”, in fiecare marti seara, de la ora 22:00 si in reluare joia, de la 23:00 si duminica, de la 17:30, numai la Prima TV.

Batrani si nelinistiti – Episodul 1 partea 1 si partea 2.

Batrani si nelinistiti – Episodul 2.

Batrani si nelinistiti – Episodul 3 partea 1 si partea 2.

Batrani si nelinistiti – Episodul 4 partea 1 si partea 2.

Batrani si nelinistiti – Episodul 5.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: